Dagens Outfit & Frukost på JOS

Vardag

ANNONS: Det här inlägget innehåller reklam och annonslänkar från Miinto.se, NA-KD.com, Mytheresa.com & Luisaviaroma.com

Dagens outfirre: Jacka Filippa K / Jeans NA-KD / Scarf Louis Vuitton / Väska Gucci / Skor Isabel Marant

Idag hade jag en nageltid kl 11.00 och Elin började skolan samma tid så vi bestämde oss för att äta frukost tillsammans innan. Vart någonstans var rätt självklart, vi gick till JOS som ligger på lilla kyrkogatan 3 här i Göteborg men snaaaart även öppnar på Avenyn! Hur nice?!

Under jackan hade jag på mig en söt blus från NA-KD som både Elin och Sanna gav mig komplimanger för, ni hittar den HÄR.

Var inställd på att VRÄÄÄÄÄKA i mig en acai bowl (jepp, jag är besatt) men acaien var slut så istället provade jag på något som kallades för "Graviola bowl". Suuuuupergod, men inte riiiiktigt lika god som acai hehe. Elin tog en caja bowl, också jättegott! Provade ju på att göra en sådan hemma för någon vecka sedan, det inlägget hittar ni HÄR .

Beställde varsin juice till också men om jag ska vara ärlig så minns jag faktiskt inte vad det var i min... Men den var god iallafall, precis som allting annat.

Vi satt på JOS i någon timme innan vi sprang iväg åt varsitt håll. Jag till Sanna som sagt för att fixa min naglar, resultat får ni se nu i dagarna men är ni nyfika så kan ni kika in min snapchat @ mattssonmoa. Efter mitt nagelbesök så fortsatte jag mot Nouw-kontoret för att prata lite framtid, idéer och så... Är riktigt peppad på vad som komma skall! Nu ska jag värma lite matrester från gårdagens middag innan jag drar på mig träningskläder och sticker till gymmet. Ikväll ska jag hem till Mikaela för att kvällsfika och catcha up. Vilken dag va?!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

mpsporthastar
mpsporthastar,
Ser ut som en supergod frulle! Dit måste jag verkligen åka 😃
nouw.com/mpsporthastar

Instagram