Dagens Lunch, Bönpasta & Soja Nuggets

Mat & Recept

Kolla vilken kalaslunch jag slängde ihop till mig själv! Har ju nämnt tidigare att jag inte är något stort fan av matlagning. Men det är väldigt mycket enklare och mycket roligare att göra en fräsch lunch till sig själv än att försöka koka ihop någon mastig två rätters när man bjudit hem någon.

Elin introducerade mig för dessa soja nuggets härom dagen och jag blev helt såld, direkt. Shit vad goda alltså. Till dom hade jag bönpasta, och som många vet så äääälskar jag pasta. Oftast när jag äter hemma så försöker jag ta bönpasta istället för vanlig pasta, eftersom att jag äter det såpass ofta ute. Tycker att bönpasta är minst lika gott, ärligt talat.

Peston jag hade till är färdig och man behöver egentligen inte blanda den med något. Men när jag stekte pinjenötterna så hällde jag i pesto och creme fraiche i stekpannan mot slutet och blandade det tillsammans, blir mer som en sås då istället för en röra. DRÖMGOTT!

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Köpte faktiskt nuggetsen på city cross idag
nouw.com/agnesvera
Lisa
,
Är precis som du! Hatar att laga mat om inte fräscha enkla luncher till mig själv och om jag får överdriva lite kan jag nästan få ont i huvudet av komplicerade recept på bloggar. Ogillar därför recept vanligtvis men detta var jätteinspirerande haha?? Fortsätt göra dessa inlägg!!
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Pdersten
Pdersten,
Älskar sojanuggets! ❤️
nouw.com/pdersten
feliciaharvey
feliciaharvey,
Sojanuggets är så himla goda! Bättre än chickennuggets & himla mycket bättre för kroppen & miljön!<3
nouw.com/feliciaharvey
ISA,
de där nuggetsen är FETT goda!! mmh, älska enkelt halvfabrikat ibland 😉
www.isabyl.se
Karinas blogg om rabattkoder,
Ja ÄLSKAR creme fraiche! Man kan fan ha det i vad som helst och det blir godare 😊
www.rabattkodbloggen.se/ellos-rabattkod/

Instagram