Dagen innan avresa i bilder

Vardag

Lite bilder från gårdagen. Förutom att packa så tog jag en promenad till gymmet, körde trappmaskinen i vaaanlig ordning och avslutade med mage i vaaaanlig ordning också. Ring mig när jag går till gymmet och kör någonting annat liksom? Förresten hur god är inte den här Noccon, och att den även har kommit i isglass! Har ni smakat? Det har jag, och man blir iiiinte besviken vill jag lova.

Fixade även min mobil, bytte glas och satte på ny plast på Happy Phone i Vimpeln (varuhus i Alingsås) och seeee så fin den blev! Tog bara en lite mer än en timme att få den fixad så är supernöjd, alltid lika trevligt bemötande på Happy Phone! Kan inte förstå hur jag har klarat av att ha sådär trasig skärm innan? Panik.
Nya naglar har jag också, visst är dom coola? By the one and only Sanna Andrén. Hon är på semester nu men tillbaka vecka 31, var snabba med att boka tid hos henne då HÄR!

Jennifer kom till mig på eftermiddagen och vi gick ner till bryggan för att bada, visade sig att det bara blev jag som hoppade i dock... Aldrig feg för ett dopp, det var väldigt svalkande! Och så plockade vi smultron på vägen upp från badet, riktig sommarfeeling faktiskt.

Mamma lagade tacogratäng till middag som jag hade önskat<3 Standard att jag äter det innan jag reser bort, finns det något godare? Det uuuuundrar jag!

Ängeln Anastasia kom även förbi på besök efter middagen och vi minglade på altanen med jordgubbar och kaffe. Har inte träffat henne på tre veckor eftersom vi gått om varandra med resor, när jag har kommit hem så har hon åkt iväg... Så det var väldigt uppskattat att träffa henne, vi ses ju annars flera dagar i veckan.

Imorse ringde alarmet 03.30 och en mellanlandning i Paris, en bussresa och en promenad genom stan så är vi äntligen framme på hotellet! Ska slänga på oss strandkläder nu och äta lunch innan vi ser oss omkring. Hörs senare! Kraaam!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Erika,
Hoppas att du får en härlig resa 😊
eriikasworld.blogspot.com

Liknande inlägg

    Instagram