Chill mode ON + Rabattkod X2

New in, Vardag

ANNONS: Det här inlägget är i samarbete med NA-KD.com och IdealofSweden.com samt innehåller reklamlänkar från NA-KD.com och IdealofSweden.com!

Haha min nya grej är verkligen att slänga in ett låttips i varje inlägg. Men ärligt talat, hur skön är inte den här låten? Ingen lördagspepp direkt men så soft bara. Har spelat den på repeat hela dagen. Svensk musik är bra skit alltså.

Tröja HÄR - Byxa HÄR

Chill mode ON

Mitt nya, fantastiska mysset kommer ifrån NA-KD och just nu så har jag en rabattkod där som ger er 20% på ett helt köp! Bra va?! "MOA20" är koden och den gäller på allting på hela hemsidan, förutom rea. Jag la upp en haul på min snapchat för någon timma sedan där jag visade alla kläder jag beställt hem, så kolla in min story. Heter "mattssonmoa" på snapchat! Och HÄR har ni en länk till min egen sida på NA-KD där alla mina favoriter är samlade!

Mobilskalet kommer ifrån Ideal of Sweden, även där får ni 20% rabatt fast med koden "MOA". Direktlänk till skalet på bilden har ni HÄR!

PUUUUUH, ääääntligen så är alla bilder och länkar i det här inlägget uppe. Hoppas det inte tar allt för lång tid att få upp det här inlägget nu. Mitt internet är nämligen helt sjukt segt från ingenstans, jättejobbigt... Tänkte om ni ville veta?:) Ni ba men snälla vi bryr oss inte.

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Alltså fina du!!
nouw.com/matildardn
thelittleblondie,

Liknande inlägg

    Instagram