Budapest godaste hamburgare?

Budapest 2016

En kväll i Budapest så åt vi middag på "Menza" vilket är en otroligt populär restaurang, bra om man bokar bord innan så man slipper vänta i den ofta flera meter långa kön. Vi började med att beställa in en förrätt som bestod av ugnsbakad aubergine och getost i någon slags tomatsås, och oj vad god den var.

Världens mest fantastiska och underbara människa som jag är så fruktansvärt glad över att jag har i mitt liv.

Och så vår huvudrätt, Menza är nämligen berömda för deras hamburgare och jag och Elin hade läst i en Budapest-guide innan att det var stans godaste.

Men... Måste tyvärr säga att jag blev besviken. Den var god, men absolut inget speciellt. Som den hamburgar-älskare jag är så har jag, enligt min smak, ätit mååånga mycket godare innan. Tyckte att pommesen imponerade mer än burgaren om jag ska vara ärlig. Dessutom så känns det så himla B att få in helt vanlig ketchup till, jag vill ha tryffelmajo!

Vi åt dock även lunch på samma restaurang en annan dag, och rätten vi beställde då tyckte jag betydligt mer om. Tänkte blogga om det i ett annat inlägg! Nu ska jag alldeles strax snöra på mig träningsskorna och ta mig till gymmet för 100 minuters (!) träning. Det är nämligen Les Mills Party på mitt gym vilket betyder nya realiser i nästan alla klasser. Jag känner mig egentligen inte helt fit for fight eftersom jag fortfarande är lite förkyld och hostig, men har bestämt mig för att tänka bort det och om det mot förmodan inte går att genomföra passet så får jag helt enkelt bara lämna salen.

Gillar

Kommentarer

blendas
blendas,
Älskar dina inlägg kring dina resor, så kul att få inblick i andra länder/städer och speciellt budapest som jag aldrig besökt! Skit kul.
nouw.com/blendas
Hellofebruary
Hellofebruary,
Ser så gott ut 😊💕
nouw.com/hellofebruary
ISA,
nä trist att du blev besviken, såg ju jäääkligt gott ut iaf 😉
www.isabyl.se
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Åh! Ser så gott ut!
nouw.com/alexandra_wiberg
Emeliebibezic
Emeliebibezic,
freja
freja,
Åh va gott!!
nouw.com/freja
CAMILLAESI,
omg så gott det ser ut 😊
www.camillaesi.se
agnesvera
agnesvera,
Anna,
Jag ska till Budapest om några veckor, längtar! Vad beställde du vid lunchen som du tyckte bättre om?
wienerzucker.blogg.se/

Instagram