Bra frukost = bra start på dagen

Vardag

Godmorgon! Nu sitter jag i soffan och äter den här fantastiska frukosten. Mangoyoghurt med hemmagjord müsli (recept hittar ni HÄR) toppat med blåbär och kokosflan. Till det färskpressad blodapelsin, kiwi och mörkbrygg. Jag lever! Så fantastiskt gott. Ni har säkert märkt det innan men frukost är ofta något jag lägger ner lite extra tid på. Älskar att njuta av mina mål istället för att stressa i mig en macka eller dyl. Att det finns människor som inte äter frukost? Det går inte ihop i min hjärna... Bästa målet ju.

Idag ska jag till Göteborg och träffa en kompis som jag inte sett på vääldigt länge! Så kul. Vem det är får ni se latero, ledtråd är att hon är bloggare;)))). Puss på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Hej! Har du bloggtorka någon gång tror jag att det skulle vara väääldigt uppskattat om du skrev om din och Elins resa förra året! Jag veeet att ni kanske var dåliga backpackers och gjorde av med alldeles för mkt pengar men det skulle ändå vara väldigt kul att få höra om vilka platser ni beaökte pch vad ni gjorde. Samt se massa bilder såklart! Tänk på saken heheh<3<3
marionpalojarvi
marionpalojarvi,
Gud så gott det ser ut!!
nouw.com/marionpalojarvi
Vkl
,
Lovisa barkman
emmel
emmel,
Så gott det ser ut 😊
nouw.com/emmel
Pdersten
Pdersten,
Ser fräscht och gott ut 😊
nouw.com/pdersten

Liknande inlägg

    Instagram