BLUE + FAVORITE SPOT

Märks kanske att det här är min absoluta favoritplats i hemmet. Har bytt ut de röda kuddöverdragen till blå. Min favoritfärg. Tycker det passar bättre nu när vi går mot ljusare dagar. Älskar den här soffan och hela det här rummet. Det är kanske den enda platsen i mitt hem som jag kan känna riktig ro. Jag älskar min säng också men i mitt rum så händer det alltid så mycket. Så mycket grejer och även om det är städat och iordning så får jag aldrig samma lugn som i det här vardagsrummet. Här satt jag och gjorde mina läxor i grundskolan, pluggade till proven på gymnasiet och sträckläste körkortsboken innan teorin. Finner det enkelt att koncentrera mig här, detta gäller dock bara när ingen annan är hemma och huset är helt tyst haha. Här är också min favoritplats att blogga ifrån. Jag tror dock att jag behöver skaffa mig en ny (blogg-)dator. Jag har en jääättegammal MacBook som jag fick i julklapp år 2008 eller 2009, den går knappt att använda nu... Sen har jag också en iMac i mitt rum som jag älskar. Men jag är i mer behov utav en bärbar. Får kolla på det där när jag känner att ekonomin till det finns!:) en liten MacBook air tror jag hade passat perfekt, lätt att ta med. Någon av er som har en sådan? Är ni nöjda? 

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Så fint du har det 😄
nouw.com/emmel
josephinegull
,
jag har en air, en superbra dator! lätt att bära och lätt att använda. så fin är du!!
Hanna
,
Jag älskar min MacBook air 13"!!! Så smidig och lätt att ta med sig överallt. Perfekt att bara ta med till ett café om man vill sitta och plugga (eller blogga för din del då)! 😊
Anna
,
Har en Macbook Air 13'' som jag verkligen är supernöjd med. Väger nästan inget så den är lätt att ta med sig men fortfarande är skärmen och tangentbordet tillräckligt stora för att den ska kännas som en "riktig dator".
Jessica
,
jag har nya Macbook 12" i guld, den väger mindre och är tunnare än macbook air! jag bär med mig den hela tiden så då är det sjukt skönt att den är så liten och lätt! tips!
kajsaanna
kajsaanna,
Har också en MacBook Air 13" och är sjukt nöjd. Smidig och lätt - bra om bloggar då man lätt kan ta med sig datorn. Jättefin blogg 😊 Kram
nouw.com/kajsaanna

Instagram