Bloppis!

Bloppis

Yeeey! Om ni har missat det på någon av de andra tjejernas bloggar så kan jag glatt meddela er om att vi kommer hålla i en bloppis för er den 8e oktober. Så kul ju!!! Senast jag var med och arrangerade en bloppis, läs om det/se bilder HÄR och HÄR, så var det i Stockholm och det var många av er som ville att vi skulle köra en liknande i Göteborg. SJÄVKLART! Skriv in den 8e oktober i kalendern redan nu och kom till Vasagatan 36 för att shoppa och mingla. Jag ser sååååå mycket framemot det här, hoppas att ni känner samma och att vi ses där!

Återkommer när det närmar sig med mer specifikt vilka märken osv jag kommer sälja. Men det kommer finnas allt ifrån bikinis till ytterkläder, och mycket oanvänt. Är det något speciellt ni söker efter eller ett specifikt plagg ni vill att jag ska sälja så är det bara att kommentera så ska jag kolla/tänka över det!

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Ha en fortsatt bra dag!
nouw.com/agnesvera
adelinaadelina
adelinaadelina,
Funderar du / vill du sälja ditt mulberry armband som tyvärr har utgått så köper jag det gärna!! Vill ha men slutsålt... Det skulle betyda supermycket om du ville sälja det! <3
nouw.com/adelinaadelina
hannagothberg
hannagothberg,
Rakeleb
Rakeleb,
Gud vad roligt!
nouw.com/rakeleb

Instagram