Blombud & Inbjudningar

Vardag

Inlägget innehåller en annonslänk till Ideal of Sweden & en annonslänk till NA-KD.com

Hej hopp gänget, hoppas ni mår bra! Idag är det ingen vanlig dag för GISSA VAD?! Idag är det chokladbollens dag! Hur fantastiskt? Jag ska faktiskt åka hem till Elin och rulla lite bollar SÅ ATT SÄGA om någon timme tänkte jag, riktigt trevligt.

Men på tal om något helt annat än chokladbollar men fortfarande vääääldigt trevligt, BLOMBUD! Vilken lyx att få hem det två dagar i rad ellerhur, och hur fina buketter?!

Den första fick jag igår, från Ideal of Sweden som bjöd med mig till Bråvalla! Och det var ingen dålig inbjudan heller, verkar verkligen så bra uppstyrt och hade varit såååå kul att gå på. MEN... Jag är dessvärre utomlands datumen festivalen är... Vilket gör mig så JÄÄÄÄÄÄVLA ledsen rent ut sagt, jag har aldrig varit på Bråvalla och hade MER än gärna gått med Ideal of Sweden i år. Kolla bara artisterna liksom?!

Och sen så kom ytterligare ett fint bud idag, med en inbjudan till att fira att Hanna släpper en klädkollektion med NA-KD i slutet av maj! Så, SÅ kul! Har sett en liten del av kollektionen på bilder hon publicerat och alltså WOW, är så taggad på att få se allt live. Finns så mycket fina plagg. Och btw, på tal om NA-KD så är det sista dagen ni kan använda "MOA20" för 20% rabatt idag!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh vad kul!! Ser verkligen fram emot Hannas kollektion <3
nouw.com/adelinaadelina
Synd att du är utomlands när det är Bråvalla. Men du får det säkert jättebra utomlands också 😊
blogg.anniesfotografier.se

Instagram