Blogg-utbilldning på Modern Women Media

Vardag

Linda Hörnfeldt från Better Bloggers föreläste om hur du bygger ditt eget varumärke och gav oss information och riktlinjer om vad det är för regler som gäller inom sociala medier. Allt sånt där är ju väldigt luddigt. Hon pratade om hur viktigt det är att märka ut sponsrade inlägg och hur man motverkar så kallad smygreklam.

Bästa Lovisa och Bea<3 Ni känner säkert till dem redan (Lovisa har ni ju sett i min blogg tidigare), båda två bloggar på Devote. Och de är superhärliga och trevliga tjejer! Synd att vi bor så långt ifrån varandra. Något som dock är vääldigt roligt är att Lovisa kommer ner till Göteborg nästa helg under Summerburst! Yey!

Photoshop-genomgång med Lisa som även hon bloggar på Devote. Förutom att blogga så är hon även fotograf och extremt duktig på just photoshop dessutom. Också jättetrevlig tjej! Hängde med Lisa, Stina och Jennifer på stan när vi var klara med föreläsningen och bestämde att nästa gång jag är i Stockholm så får vi se till att hinna umgås lite längre!

De tre sista bilderna är lånade av JenniferLisa & Annika

Tack för en underbar dag Modern Women Media! Det var så lärorikt och nu känner jag mig dubbelt så peppad som innan på allt som har med bloggen att göra. Ska bli så spännande att se hur både jag själv och mitt varumärke kan växa!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Åhh härligt
nouw.com/agnesvera
matildardn
matildardn,
Åhh vilken bra grej! 😊
nouw.com/matildardn
emmel
emmel,
Åå så roligt! 😊
nouw.com/emmel

Instagram