Black Dress - Under 400 kr

Jag älskar långärmade tighta klänningar. Tycker verkligen att det är så fint. Svarta klänningar kan man nog aldrig ha för många utav. Denna tyckte jag var så snygg eftersom den var både långärmad, tight passform, svart, och sen så älskar jag både "cut out dresses" och när den är sånna här veck vid rumpan. Blir väldigt snygg passform!

Jag är en sucker för spets på kläder och tycker nästan det är allra snyggast i svart. Det gör att det inte blir FÖR gulligt utan också coolt på samma gång. Jag dog när jag såg denna klänningen, så himla fint med låg skurning vid axlarna. Den här hänger nog snart i min garderob!

Långklänningar känns både klassiskt och modernt på samma gång. Stylear man dom rätt så behöver det inte se sådär uppklätt ut, med tex skinnjacka och en liten axelremsväska. Om man däremot vill vara lite extra fin och uppklädd till något speciellt tillfälle så funderar dom fint med bara en enkel kuvertväska till. Den här tyckte jag var jättesnygg, både cut out och spets som jag gillar.

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Den första var sjukt snygg 👍
nouw.com/pdersten
ninnik
ninnik,
har den första klänningen och älskar den! så snygg!
nouw.com/ninnik

Instagram