Bio, hamburgare och blixtar

Hej bästa ni! Nu har vi ganska nyss kommit hem ifrån biokväll, i vanlig ordning. Innan filmen så åt vi på stället, Chilis, som jag bloggade om häromdagen igen. Tog likadan förrätt som senast, nachos med smält ost och kyckling med guacamole till. Och till huvudrätt så provade vi hamburgare istället för mexikanska rätter som senast. Alltså, det var sååååå gott. Tänk er den perfekta hamburgaren, en sån var det fast ÄNNU bättre!!! Haha nej men, supergod verkligen. Gick jättesnabbt att få maten, personalen och atmosfären var trevlig och det kostade inte många pengar.

På bio såg vi "London has fallen" som tyvärr inte var något vidare bra. Eller, den var inte så dålig att man inte kunde kolla liksom och dessutom så hade jag i och för sig inte så höga förväntningar innan heller. Går typ inga bra filmer på bion just nu? Den var hyfsat underhållande iallafall, trots att nästan hela filmen gick ut på krigsscener. Ganska hemskt att titta på nu dessutom med tanke på allt hemskt som försiggår i vår värld... Kändes som min mage vändes ut och in efteråt, ​går liksom inte att gå därifrån och tänkte att det "bara är en film" när det faktiskt händer liknande hemska saker varje dag. Usch.

På vägen hem så fascinerades vi utav helt sjuka blixtar från himlen som lyste upp allting i både blått och orange. Det var verkligen läskigt men så vackert och fascinerande på samma gång... Nu ska vi bädda ner oss och hoppas att vi vaknar upp till sol imorgon. Eller egentligen så spelar inte vädret så stor roll faktiskt, eftersom att vi har planerat att åka iväg och shoppa! Yey!

Gillar

Kommentarer

mikaelaandersson
mikaelaandersson,
Men damn vad gött det ser ut! Kika gärna in på min bloggis där jag skrivit om hur jag tog mig från 1 - 10 km på 5 månader :* Kram!
nouw.com/mikaelaandersson
Belliblonkan
Belliblonkan,
Mums så gott och trevligt, alltid häftigt med ett riktigt åskväder så länge man sitter i tryggt förvar någonstans 😉
nouw.com/belliblonkan
Pdersten
Pdersten,
Åh vad gott!
nouw.com/pdersten

Instagram