Bilder från stranden

Playa del Cura

Vi låg längst bort på piren och solade, på andra sidan så ligger Amadores Beach Club där jag jobbade för några år sedan. Var där idag och kramade om några av de arbetskamrater som fortfarande jobbar kvar. Fick sånna flashbacks när vi gick förbi busshållplatsen som jag klev av på varje morgon innan jobbpasset började, och åkte hemifrån senare under dagen. På ett sätt så känns det såååå längesedan, men på ett vis så kan jag inte förstå att det snart har gått tre år.

Min bikini kommer ifrån Chiquelle Swimwear.

Åt på stället som ligger på stranden näst närmast Beach Cluben eftersom de, enligt min pappa, har den godaste mojo såsen där. Kan mycket väl stämma, den smakade dröm precis som allting annat. Till potatisen så åt jag åt en färsk fisk som inte var speciellt fotovänlig efter att de hade rensat den, och pappa åt bläckfisk.

Är inte mina naglar i den perfekta ljusrosa fägen? Jag älskar dem, känns så somriga och fräscha. Gjorde dem hos Sanna i tisdags och är ni sugna på något liknande, eller någon helt annan variant också för den delen, så bokar ni tid hos henne HÄR.

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Åhh Amadores beach är verkligen så himla fin, var faktiskt där för något år sedan! (:
nouw.com/matildardn
kamillahaaland
kamillahaaland,
Så herlig sted! Og du ser helt strålende ut i bikinien! 😊
nouw.com/kamillahaaland
elvirarehn
elvirarehn,
agnesvera
agnesvera,
härliga bilder
nouw.com/agnesvera
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
adelinaadelina
adelinaadelina,
Nu längtar jag ännu mer till Kanarieöarna! Så himla fint <3
nouw.com/adelinaadelina
Astrid
,
Tänkte köpa bikinin nu! ? Men vilken storlek har du i din? Är den normal i storleken? 😊
moamattsson
moamattsson ,
YEEEY! Den är lite liten i storleken! Jag har S som jag har i alla andra bikinis, men överdelen borde jag haft M i. Underdelen passar bra dock:) Men har även sett andra som sagt att de gått upp en storlek med just dessa bikinis
nouw.com/moamattsson

Liknande inlägg

    Instagram