Bilder från plåtning & Stockholm next!

Foto, Vardag

Skinnjacka Zara liknande HÄR // Blus Vintage // Svarta jeans HÄR // Väska Céline // Skor Isabel Marant

Foto: Christian Fang

Några bilder jag inte visat er ännu, från senaste gången jag var i Stockholm. Vad tycker ni? Jag gillar dem verkligen. Tänk om man hade haft en såhär duktig fotograf med sig varje dag, att fota outfits osv med... Dröm! Förresten så älskar jag min fina, ljusa, tunna blus som jag fyndade vintage. Visst är den fin? Passar till det mesta och går både att klä ner och att klä upp.

Nu till något ännu roligare: Jag sitter just i detta nu på tåget mot Stockholm! Bästa, underbara Stockholm. Anledningen är främst att jag ska på Summerburst, med Starclub precis som i Göteborg. Vädret ser inte jättelovande ut men helt ärligt så tror jag inte att det kommer göra någonting, är det lika bra uppstyrt som senast så kommer det bli hur kul som helst ändå!

Sedan på söndag så kommer min pojkvän även han upp till Stockholm, så blir att vi två stannar till på onsdag. Så mysigt<3 Trots att jag älskar Göteborg på sommaren så ska det faktiskt bli skönt med lite miljöombyte. Nu är jag framme om en kvart så vi hörs mer då! Kram!

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
victorianielsen,
musikblogg
musikblogg,

Instagram