Bilder från min torsdag!!!

Vardag

Igår, dagen som började bra men blev kaos. Inget specifik som hände så egentligen, utan bara massa smågrejer som krånglade och var jobbigt... MEN som sagt så började dagen iallafall bra. Jag vaknade tidigt, drack kaffe i sängen medans morgonsolen sken in och någon timme senare så tog jag en rask promenad bort till Kungsholmen. Jag hade nämligen tid på Salong Tre Klippare för tandblekning. Janina som är distributör för "Mega White" från Dalou Cosmetics kom till salongen för att fixa mitt Hollywood-smile och se så fint det blev. Första tandfärgen på bilden ovan är alltså färgen mina tänder hade innan, och den andra är resultatet efter blekningen. Och det bästa av allting? Den här metoden är den snabbaste på marknaden, bara 15 minuter tog det! Så nice ju. Och oteeeroooligt resultat. TACK Salong Tre Klippare, Dalou Cosmetics och Janina för att ni ville hjälpa mig på vägen mot att bli mitt vårfräschaste jag!

Men efter besöket på salongen... Det var då småkrånglet började. Jag var rätt stressad så bestämde mig för att ta bussen tillbaka hem istället för att gå och vad händer? Jo jag hoppas på fel buss. Tog 54an ÅT FEL HÅLL och satt som paralyserad av min mobil så kollade inte ut genom fönstret en enda gång och upptäckte det när vi stannade på sista hållplatsen långt åt H. Och stressad som jag var så hann jag inte vänta på att bussen skulle köra tillbaka så jag fick beställa en sviiindyr Uber som också tog megalång tid pga alla köer. Slutade med att jag kom hem till lägenhet 12 minuter innan jag behövde lämna lägenheten så jag bytte alltså om, sminkade mig osv på 10 min? SJUK ÄR JAG.

Sedan sprang jag ner mot Karlaplan för att möta Hanna och @gertrudes för att i gemensam trupp ta oss till Alline Agencys fina lokaler. Dom hade bjudit in till lunch och jag var väldigt peppad på att kika på deras nya varumärken. Och mycket riktigt så fanns det väldigt mycket fina saker, och så härliga tjejer i hela teamet.

Det serverades dessutom en riktigt trevlig lunch som var perfekt anpassad för mina nyblekta tänder, på riktigt alltså. Man ska äta så ljust och fräsch som möjligt i 24 timmar efter, dvs inte typ tomatsås, curry, soja ja ni fattar - så vit fisk passar perfekt!

Jag och Sveriges härligaste människa? Det finns ingen som lyser upp ett rum så som @gertrudes gör! Riktig j*vla stjärna är hon. Lyxarnas lyx att vi numera är så gott som grannar då vi på riktigt bor 2 minuter ifrån varandra. Ska faktiskt möta henne om 45 min<3

Fick en massa frågor om min skjorta och den kommer från Daisy Grace! Och kavajen den med. Faktiskt riktigt nöjd med att jag lyckades få på mig en så snygg outfit på den korta stressiga tiden jag hade haha...

Anyways, väl hemma från lunchen var jag så trött att jag somnade i soffan direkt... Perfekt när det var värsta underbara dagen med sol och blå himmel igår? Somnade liksom i kavaj, kostymbyxor och med smink på så kände mig så fruktansvärt ofräsch. Har ju mens också så mitt humör är verkligen inte på topp, förmodligen en stor faktor till att jag mått så upp och ner den här veckan. Har typ aldrig känt så stort behov av kaffe heller som igår men det skulle jag undvika efter tandblekningen så det blev det inget med... Men när jag vaknade bestämde jag mig iallafall för att försöka göra något bra av kvällen så tog en promenad bort till Odenplan för att köra spinning och yoga. Men det vart inte heller bra för tyckte inget av passen var speciellt bra så blev inte direkt gladare av det. Och nu till det värsta av allt: hade beställt mat tills jag kommer hem och VAD HÄNDER om inte att dom levererat fel beställning. Var så less på den här dagen här att jag på riktigt började gråta för att jag inte fick maten jag ville ha? Åh vad normalt och sunt beteende. Men som sagt så är det mycket bakomliggande saker som jag mår dåligt över och håller inom mig, så när sånna här småsaker händer så liksom brister det bara ibland. Försökte rädda upp det med popcorn och mys i soffan framför serie men slutade med att vi somnade där och vaknade klockan 04 inatt med nackspärr pga konstig sovposition. Haha ja ni hör ju. Jättekonstig gårdag men nu har jag iallafall vita tänder så vem bryr sig!!!

Nu är det dessutom snart dags för veckans bästa cyklingpass sedan ska jag fortsätta kampen mot att bli vårfräscht genom att gå och fixa yumilashes hos Jacklin. VI HÖRS, puss!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad mysigt det ser ut och vad gott det där ser ut =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
amandalarssons
amandalarssons,
Såå mysigt, och så fina bilder!! 😍
nouw.com/amandalarssons
marievi
marievi,
Wow så fine bilder!! Nydelig jenter <3
nouw.com/marievi
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så fina bilder 😍
nouw.com/adelinaadelina
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså woooow! Och så galet snygg du är!!
nouw.com/matildaberlin

Liknande inlägg

    Instagram