Bilder från min helg

Vardag

Här kommer ett gäng bilder från min fantastiska, underbara helg. Fredagen började jag med träning och lunch på stan med Elin, för att senare på kvällen ta tåget in till Göteborg och mötte upp Anna, Hanna och Lovisa! Anna fyllde år (Grattis igen ängel!) så Hanna och Lovisa hade överraskat henne med en resa till Göteborg, hur kul?! De hade bokat bord på TOSO, en av Göteborgs bästa restauranger så där delade vi på X antal rätter innan vi gled vidare.

Det är en asiatisk restaurang och deras koncept är alltså att man beställer in massa olika smårätter att delar på. Här ovan ser ni två av mina favoriter, laxtartaren (magisk!) och råfbiffen med tryffel. Edamamebönorna med chiliflakes skojar man inte heller bort! Efter middagen och några drinkar senare så mötte vi upp Gertrude och Linnea, tog en hotshot på vägen och VIPS så stod vi och dansade på sofforna inne på Port du Soleil! Otto Knows gästade och jag hade så J****KLA kul! Lämnade inte förrän lamporna tändes i taket.

Hela lördagen ägnade jag till att sova ikapp lite sovtimmar och framåt eftermiddagen/kvällen så mötte jag och Elin upp Jennifer hemma hos henne innan vi gick till Bar Himmel tillsammans. Väl där så anslöt sig massa trevliga människor och när klockan började närma sig tolv ville vi egentligen inte gå för att det var så kul MEEEEEN det gjorde vi. Till Port du Soleil, i vaaaanlig ordning!

Jag hade på mig en gammal playsuit från Loavies, Jacka och Skor från Zara och väska Céline!

Igår hade jag världens chilldag som avslutades med chark och mingel med Sebbe och Jennifer. Vi var uppe till sent, snackade skit och kollade hajfilmer tills vi blev så trötta att ögonen gick i kors. Jag sov över här, hos Sebastian, så nu ska jag alldeles strax springa mot vagnen för att få mina naglar fixade hos Sanna! Sen ska jag hem och packa, för på onsdag åker jag till Cannes!<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

fridapalmen
fridapalmen,
Så härliga bilder
nouw.com/fridapalmen
Amanda,
Men så mysigt!! 😍
amandalarsson.nu

Instagram