Bilder från helgen!

Vardag

ANNONS: Inlägget innehåller annonslänkar från NA-KD.com & Chiquelle.com

Slänger upp lite bilder från helgen eftersom jag inte har mycket annat att blogga om och det inte blev något "Min helg i bilder"-inlägg. I fredags så åt vi i varje fall middag på Momenti här i Alingsås, jag har inte varit där på åååår och dar trots att det typ är den bästa restaurangen vi har i den här staden. Åt en asgod pasta med oxfilé och tryffel. Mina smakläkar SMÄLLDE AV.

Och i lördags var jag hembjuden till Elin, träffade hennes klasskompisar för första gången vilket var såååå trevligt. NÄSTAN så trevligt att jag vill börja i deras klass, verkligen roliga människor! Och jag älskar roliga människor. Vi åt gott, drack hot shots och spelade spel innan vi gick ut. Som sagt: väldigt kul.

Tshirt HÄR / Jeans HÄR / Tights liknande HÄR

Har bara mobilbilder på min outfit tyvärr men såhär såg jag ut! Vad tycker ni om "nätstrumpbyxor under byxor"-trenden? Jag gillar den skarpt, mycket mer nu än när den var helt ny. Men så är det nästan alltid för mig, måste "vänja" mig innan jag gillar det.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

mvdeleines
mvdeleines,
Skitsnygg outfit!
nouw.com/mvdeleines
idawesterberg
idawesterberg,
mysiga bilder och råsnygg outfit!
Har du lite att göra så kolla gärna in min blogg. Precis fyllt 20 år och fick så sjukt fina presenter som jag länkat. Mest smink och skönhets produkter. Åker även utomlands snart så följ med på min resa! 😊
nouw.com/idawesterberg
emmel
emmel,
Vilka härliga bilder 😊
nouw.com/emmel

Liknande inlägg

    Instagram