Besök hos polisen...

Vardag

Godmorgon live från frukostbordet! Jag har varit vaken i några timmar men börjar alltid min dag med en eller två koppar kaffe i sängen innan jag förflyttar mig till köket och gör iordning frukost. Idag fick det bli soygurt, banan, jordgubbar och granola tillsammans med två knäckisar med keso. Och en morotsjuice samt ingefärashot. Healthy huh?

Idag ska jag försöka ha en fix och donardag. Jag väntar in ett paket så att jag ska kunna packa inför måndag när jag åker utomlands, och anledningen till att jag ska börja packa för det såpass tidigt är för att jag åker hem till mamma i Alingsås imorgon. Det var så mysigt när hon var här i helgen och jag känner bara att jag inte fick nog med mamma-kärlek så det ska bli väldigt mysigt att få spendera ytterligare en helg tillsammans med henne. Och planen är då att jag kommer tillbaka till Stockholm på söndag och då får det gärna vara så gott som färdigpackat eftersom att jag åker tidigt på måndagsmorgonen från Arlanda. Ska även förbi polisen idag och hämta ut mitt nya pass samt fixa ögonfransar osv hos Jacklin (queeen of yumi Lasses) för att vara 100% redo för resan på måndag!

Så nu ska jag äta upp frullen, fixa tvätten, göra iordning i sovrummet och sedan bege mig till gymmet för ett snabbt pass innan jag tar tag i dagens ärenden. Solen skiner idag igen så jag tror banne mig att det blir en frisk promenix bort till Kungsholmen senare för att hämta passet! Hoppas ni får en uuunderbar onsdag!

Haha vad tycker ni btw om min första klickbait EVER? Förlåt, tyckte det var lite kul för jag vet hur irriterad man själv blir på folk som gör sådär varannan dag haha. Will not happen again puss puss.

Gillar

Liknande inlägg