Besked från vårdcentralen + jobb

Vardag

Dagens andra frukost! Det gick fort hos vårdcentralen och nu har jag äntligen fått svar på vad mina utslag är för någonting. Kan säga såhär: dom är ofarliga, smittar inte och försvinner av sig själva inom några veckor. Puh. Behöver alltså inte ta någon behandling eller så.

Nu ska jag sticka iväg till jobbet. 11-20.30, ett riktigt mördarpass (har fixat tidsinställda inlägg so don't you worry tho). Aja, som tur är så jobbar jag bara fyra timmar på lördag i alla fall och sen så är jag helt ledig på söndag aka Alla hjärtans dag! Berätta mer om mina planer osv inför det i ett annat inlägg. Ni som är lediga idag eller har en arbetstid där inte hela dagen försvinner, ta vara på det fina vädret åt mig också! Hur kan jag alltid lyckas pricka in jobbdagar då man verkligen skulle vilja vara ledig?...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

:)
,
har också haft utslag på mage, lår ben och armar precis som du. Undra om det är samma, höll i sig i flera veckor men smittade inte. Dessvärre har jag små ärr över hela magen..haha. Hoppas det går över för dig snart!!:)

Instagram