Barcelona - Juventus 19/4 med Tailor Events

Barcelona 2017

Inlägget innehåller en reklamlänk!

Ni som följer mig på Snapchat, Instagram eller Twitter lär väl inte ha missat vad vi hade för oss igårkväll... Samt så gav jag ju även en hint om det här på bloggen! Det vankades fotbollsmatch för fulla muggar då Barcelona hade hemmamatch mot Juventus. Fattar ni vilken bra match det ääär?! För jag fattade knappt förrän vi väl var där på plats, på läktaren bland alla andra åskådare.

Med flaggan i högsta hugg! Gissa vilket lag vi höll på?;););) Ni ba men?

Fick många frågor på Snapchat om vartifrån mina solglasögon kommer, och ni hittar dom HÄR! För 99 kr, är inte det ett kap så säg?!

How beautiful is thiiiiis? Sån jäkla stämning alltså, finns inte mycket som den känslan man har på läktaren precis matchstart. Jag fixade biljetter till matchen via Tailor Events som är gryyyymma på idrottsresor! Pappa och jag har bokat via dem tidigare också så kan verkligen rekommendera er att göra det ifall ni försöker få tag på biljetter till diverse sportarrangemang, konserter eller liknande. Dom fixar AAAALLLT!

Det är i sådana här lägen man ääääälskar sitt vidvinkel-objektiv! Himla mäktigt alltså, har som sagt sett en match på den här arenan (Camp Nou) en gång innan men det var mååånga, många år sedan. Den här matchen blev dessvärre mållös, 0-0, inte jättekul. Men själva grejen att bara gå på en sån här match i sig är underhållande så det gjorde inte så mycket, även om jag gärna hade valt fira ett mål eller allra helst en seger. Men men!

Gillar

Kommentarer

Agnesahlin
Agnesahlin,
Jätte fina bilder!
nouw.com/agnesahlin
hannakatarina
hannakatarina,
Vart är den randiga byxdressen från som du hade på dig på din mystory???
nouw.com/hannakatarina
UbahKadie,
Alltså gud så mäktigt!! Har du själv spelat fotboll innan?
ubahkadie.for.me/
adelinaadelina
adelinaadelina,
Eveline,
Hej! Vad heter ditt vidvinkelsobjektiv?
instagram.com/evelinebback

Liknande inlägg

    Instagram