Bananpannkakor recept

Vardag, Mat & Recept

Yeey, jag hann med Body pump idag och det var RIKTIGT roligt! Jag har inte varit på det passet på säkert två år, så det var verkligen en positiv överraskning. Tog väl inte riktigt lika mycket vikt som jag gjorde back in the days, men hängde med rätt bra ändå tycker jag. När jag kom hem så bestämde jag mig för att fortsätta på throwback-spåret och slängde ihop bananpannkakor som jag inte heller gjort på något år.

Snygga kan jag ju inte säga att dom blev så det är ju tur att man inte äter via synen. För gott smakade dom! Gick att göra på några minuter och åts upp ännu fortare vill jag lova. Jag hade i två ägg, en och en halv banan, 1 dl proteinpulver (kokossmak), lite salt och typ tre droppar stevia. Proteinpulvret och stevian var bara för att festa till det, smakar lika bra utan om man inte har just de två ingredienserna hemma! Sen toppade jag med skivad banan, varma hallon och jordnötssmör. YUUUUUM.

Nu ska jag göra mig iordning för ikväll så ska jag på handbollsmatch (händer en gång vart tredje år) och innan det så är det resemöte, IGEN. Haha jag har ju berättat att vi bokat en weekendresa till nästa helg, visade sig att det hade blivit liiiiite fel med den bokningen så vi måste hitta någon annanstans att bo. Men det löser sig! Hej svejs!

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Åå så gott det är 😃
nouw.com/emmel
skynda_fynda_gratis
skynda_fynda_gratis,
Mums! vad gott det ser ut 😊
nouw.com/skynda_fynda_gratis
matildardn
matildardn,
Men muums vad gott, måste testa någon gång! 😊
nouw.com/matildardn
Denise,
Hej! Missa inte min alla hjärtans dag tävling på bloggen där just DU kan vinna en hemlig present värde 250kr. http://hundlivet.se/alla-hjartans-dag-tavling-28860909
hundlivet.se
elvirarehn
elvirarehn,
matildaallerhed
matildaallerhed,
Ser sååå gott ut! 😍😍
nouw.com/matildaallerhed
angelicafehrm
angelicafehrm,
Smarrigt!! 😃
nouw.com/angelicafehrm
Henrietta
,
Hej Moa! Älskar din blogg och får så mycket inspiration av dig. Jag undrar ifall du kan skapa ett inlägg om förslag på t-shirts man kan ha över en tröja? Skulle verkligen vilja ha inspiration på både märkest-shirts och något som passar en lägre budget! Kram❤️
linnpeterson
linnpeterson,
louisemellqvist
louisemellqvist,
Bananpannkakor är så gott 😊
nouw.com/louisemellqvist

Instagram