Bakis klockan 22.00

Vardag

Vilken dag! Solen har stekt på hela dagen och även högst upp på den kyligaste toppen så svettades jag i mina tre lager utav kläder. Jag är faktiskt riktigt imponerad utav mig själv, skidåkningsmässigt. Har som sagt aldrig varit i Alperna innan och inte stått på ett par sidor på ca sex år. Trots det satt mina gamla kunskaper i och jag tog mig ner backe för backe utan problem.

Jag är ju verkligen en känslomänniska, jag känner alltid efter. Vad det än handlar om i livet så känner jag alltid efter. Stora saker som små, på både gott och ont. Men när jag väl kan koppla bort att pjäxorna sitter åt lite väl tight vid tån, mina gamla skidor inte riktigt hänger med i svängarna och att det rinner i ögonen så är det så himla fantastiskt att åka skidor. Jag älskar det verkligen.

Jag och Elin var nog sist ut i backen, haha, men vi hade en lång dag ändå. Strax innan klockan fyra var vi på after skin och det var huuuur kul som helst. Hade verkligen förväntat mig att Folie Douce skulle vara lite överskattat men gud nej, så kul! Mindre kul var det att försöka ta sig ner för backen X antal glas vin senare... Vi kom till hotellet och åt middag vid 18.30, sen strax efter klockan sju så slocknade vi och vaknade 22.00. Mådde hur dåligt som helst, men ändå lite skönt för då kanske vi slipper må såhär imorgon...? Nu har vi precis varit och köpt chips, choklad och fanta (wtf? Vem köper FANTA) och hoppas på att kunna somna om snart igen, upp tidigt imorgon för ännu en heldag i backen! Kramis

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Kör hårt i backen snygging 😉
nouw.com/belliblonkan
Sanna
,
Hej fina Moa! Jag har lite frågor till dig, då du inspirerar mig jättemycket! Jag tycker du har otroligt fin kropp, undrar om det är något du utesluter eller äter mindre av i din kost? Och vad väger du? Jag har själv jättejobbigt med min kropp, och var bara nyfiken på vad du vägde för du har drömkroppen... Och jag vill sluta väga mig egentligen för det är ju bättre att kolla sig i spegeln och vara nöjd... Förstår om du ej vill svara på dess frågor men. Skulle hjälpa mig mycket. Mvh Sanna
jenniferkre
jenniferkre,
Snygg mössa! Åh vad härligt det låter! Men det måste vara läskigt att ta sig ner för backen när man varit på afterski😁😂
nouw.com/jenniferkre
Louise
,
Vad har du på läpparna på dessa bilder? Superfint!
Sandra
,
Hej! Kan du inte berätta om din hårvårdsrutin. Du ser alltid ut att ha så fräscht och fint hår. Är det naturligt eller du gör något speciellt?

Instagram