BAD WEATHER AND BAD WIFI

Som rubriken lyder, suck. Hade inte kunnat förutspå att jag skulle råka ut för sådant här väder när jag åkte till Mexico för solsemester. Inte duggregn utan det har verkligen öst ner.

Har ändå försökt göra det bästa av situationen och idag tog vi färjan över till en liten Ö nära inpå Playa del Carmen där vi bor. Färjan guppade något extremt och jag åkte nästan på en mildare version av sjösjuka. Och jag mådde faktiskt riktigt dåligt psykiskt. Jag hade precis lyssnat på P3 dokumentär (tips!!!) om Estoniakatastrofen och fick upp massor av hemska bilder av vad som skulle kunna ske. Som tur var klarade vi oss i hamn!

Framme på Ön var vi lite oense om vad vi skulle göra och tillslut la jag mig i diskussionen och följe med de andra ut på en snorklingtur. Trots vädret. Väl nere i vattnet var det fint (jag har upplevt bättre) och visst var det en bra sysselsättning att fördriva dagen med. Men båtresan tillbaks var värre då det var en liten båt som saknade tak osv och regnet bokstavligen HAGLADE ner. När vi kom i hamn tog vi skydd vid en restaurang för att vänta in första bästa färja hem. Hoppas på bättre väder imorgon och bättre wi-fi på fredag, då vi byter hotell! Kramis

Gillar

Kommentarer

Erik
,
Nog för att du har världens finaste mage, men jävlar va nice med piercing! Varför slutade du med den?

Liknande inlägg

Instagram