Back Home from Marbella

Outfit, Marbella 2018

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hola babes! Hooow you doin? Som ni kanske märkt på min instagram ifall ni följer mig där, så mår jag iallafall toppen och har gjort de senaste dagarna. Tanken med Marbella var att vi bara skulle stanna från torsdag till söndag då vi var nerbjudna för lanseringsöppningen av Nobu Hotel (som dessutom var SÅ fint!) men så blev inte fallet. Det slutade med att jag och Lovisa stannade tre dagar extra och istället kom hem idag. Så jäkla trevligt, en av anledningarna till att jag älskar Lovisa - för att hon är så otroligt lättsam och spontan.

Playsuit HÄR / Väska HÄR / Jeansjacka HÄR / Solglasögon Noughts and Kisses

Jag ska uppdatera er med mer bilder, jag lovar. Ville bara kika in och berätta att jag är hemma nu samt tala om för er vart den här byxdressen kommer ifrån då jag har fått sååå många fråga om den på Instagram! Finaste verkligen, perfekt till sommarens festligheter men funkar också bra att klä ner och bära med jeanjacka och sneakers som jag gör här!

Ovh Lovisas fina klänning som hon lånade av mig fick jag hem härom dagen från DryLake, hur fin? Direktlänk till den har ni HÄR! Lovisa fyller ju år idag också så om ni har missat det och inte sagt grattis ännu: gå in på hennes blogg HÄÄÄR och kommentera något snällt! Hon förtjänar all kärlek i världen den gumman<3.

Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Så vackra! Älskar era outfits 💗
nouw.com/amandaparkkinen
idanyman
idanyman,
Fina ni!! <3
nouw.com/idanyman
MAIJAVIOLA
MAIJAVIOLA,
You are such cuties! Beautiful photos! ❤️
nouw.com/maijaviola
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så fina bilder! <3
nouw.com/psykiskohalsablogg

Liknande inlägg

    Instagram