Back Home

Vardag, Playa del Cura

Hola amgios! Jag är hemma i Svedala igen men jag tänkte att jag börjar inlägget med spansk hälsningsfras en sista gång, för stämningens skull liksom. Jag kom hem rätt sent igårkväll, däckade nästan direkt och idag har hela dagen gått åt till att: hämta paket, ta emot paket, montera möbler och nu slutligen så har jag varit på ett informationsmöte angående lägenheten osv. Det var lite tufft där ett tag, att få ihop matbord och så men efter att jag tillkallat hjälp (min goda vän Herman) så fick vi tillslut ihop det. Så nu har jag både soffbord och matbord, yey! Vill ni se sneak peaks/mig försöka bygga ihop skiten så kan ni göra det på min snapchat @ mattssonmoa.

Jag har inga bilder från dagen så bjuder på dessa från en kväll i Puerto de Mogan förra veckan, tillsammans med mina favoritpinglor. Vi drack vin, åt italienskt och pratade om allt mellan himmel och jord på en restaurang som heter "Carvaggio". Deras charkbricka är magisk, vinet är gott och atmosfären väldigt mysig. Men pastan däremot, den får inte många tummar... Tyvärr. Men trevligt ställe om man bara vill dela på något lätt att äta och dricka något gott.

Nu ska jag gör mig en kopp te, pusta ut i soffan och kolla ikapp gårkvällens avsnitt av Bachelor innan jag går på kvällens. Imorgon blir det tidig uppstigning då träning 07.00 står på agendan, kan bli tufft efter ett par slappa dagar men någon gång måste ju bli den första.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Men åh så mysigt!
nouw.com/artibus
Kristellesofia
Kristellesofia,
FightAgainstAnxiety
FightAgainstAnxiety,
Vilka härliga bilder 😊
nouw.com/fightagainstanxiety
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
lite skönt att vara hemma ändå!!
nouw.com/ebbalowenberg
johannashouse
johannashouse,
Åh himmel vilken smaskig charkbricka! 😊
nouw.com/johannashouse
adelinaadelina
adelinaadelina,
Härliga bilder!
nouw.com/adelinaadelina
lisaochamanda
lisaochamanda,
Gud va härligt
nouw.com/lisaochamanda

Instagram