BABE Outfit

Outfit, Playa del Cura

Inlägget innehåller annonslänkar!

Tshirt NA-KD / Shorts One Teaspoon / Väska Stella McCartney / Solisar Céline / Smycken Hvisk Örhängen HÄR - Ring HÄR och HÄR / Naglar Sanna Andrén

Om jag får säga mitt om dagens outfit, punkt för punkt:

1. Mina nya solglasögon! Har ett par i samma modell som är mörkare, men jag tycker att dessa passar mitt ansikte bättre. Svarta glasögon blir typ lite för "hårt" för mig, om ni förstår vad jag menar? Så dessa är perfekta, dom är ännu lite ljusare i verkligheten! Ni ser bättre färgen om ni klickar er in på dem. Kan dessutom verkligen rekommendera hemsidan jag länkade till, grymt bra priser på många olika märkesbågar!

2. Jag älskar färgen på tröjan, det är liksom behaglig för ögat och kan tänka mig att den blir ÄNNU snyggare till en brunbränd hy.

3. Jag är så glad att jag inte skickade tillbaks den här väskan som jag övervägde på att göra, för hur fin är den inte?! Älskar att den glittrar och den är så söt både storleksmässigt och färgmässigt, så snygg till jeans!

4. Shortsen är på REA, yey!

5. Gillar verkligen mina smycken. Har ju haft svårt för smycken innan, även om jag ofta tycker det är fint på andra så tycker jag typ det är "obehagligt" på mig själv? Haha, så konstig grej som jag bara fått för mig egentligen... Värst har det varit med just ringar, men börjar bli bättre som ni kan märka!

6. Mina naglar är verkligen den PERFEKTA färgen, alltså jag är kär!!! Kom på mig själv med att sitta och beundra dem idag när jag låg och sola haha. Tacka vet jag bästa Sanna som alltid kommer med bra råd om vilka färger hon tror skulle passa mig. Är ni sugna på att fixa naglarna så bokar ni tid hos henne HÄR!

Så, det var det jag hade att säga. Ger denna outfit en tumme upp, vad tycker ni?<3 Kan passa på att ge en eloge till min pappa som ställer upp och fotar också, så dålig är han faktiskt inte...;)

Gillar

Kommentarer

Daniellapapadopoulos
Daniellapapadopoulos,
Så jäääävla snygg Moa!!!
nouw.com/daniellapapadopoulos
jenniferkre
jenniferkre,
Väskan är så söt!😍 Tycker också att svart blir ganska "hårt" på solglasögon. Själv älskar jag smycken, skulle aldrig gå utanför dörren utan en klocka, ett armband och örhängen, känner mig naken annars. Håller dock med om att ringar är lite obehagliga!
nouw.com/jenniferkre
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Så snyggt, du är så snygg!!
nouw.com/elinpoolsap
Lina
,
Så fin outfit!! Älskar örhängena, skulle du kunna länka dem?
moamattsson
moamattsson ,
Tack!!:D Fixat!
nouw.com/moamattsson
Moa
,
Vilken storlek har du i tröjan? 😊
moamattsson
moamattsson ,
Majahagald
Majahagald,
Älskar tröjan! Var är den ifrån?
nouw.com/majahagald
moamattsson
moamattsson ,
Har ju länkat den haha!
nouw.com/moamattsson
matildardn
matildardn,
Men alltså wow Moa vad fin du är!! Älskar outfiten!
nouw.com/matildardn
emmajjohanssson
emmajjohanssson,
Sofie,
Så avis på alla sommaroutfits! Solisarna passade dig riktigt bra!
sofiealfrida.myshowroom.se
NicolinaSöderberg
NicolinaSöderberg,
Hoppas du får en fin dag😊
nouw.com/nicolinasöderberg

Liknande inlägg

    Instagram