Att investera i...

Personligt

Tre saker jag vill investera i den här hösten:

Mig själv. Jag vill träna hårt och äta bra, men samtidigt lyssna på min kropp och alltid göra vad som känns rätt. Inte heller stänga in mig helt i något "hälsosamt" får då kan det lätt bli motsatsen istället tror jag. Utan ha en bra balans mellan träning, kost och andra njutningar i livet som goda middagar med vänner och roliga events och festkvällar. Jag har en tendens att fastna i ett visst mönster. Antingen om det är att träna mycket och tänka på vad jag äter, eller att hela tiden vara iväg på någonting och aldrig missa någonting. Den här hösten vill jag hinna med båda och inte snöa in mig på någonting allt för mycket, hitta en balans helt enkelt.

Resor. Jag vill både resa mycket men också spara pengar, inte direkt den ultimata kombinationen haha. Jag har redan två stycken resor bokade och klara varav en till ett helt nytt ställe och en annan till någonstans jag varit förut. Egentligen så vill jag helst se nya länder och städer, men vi får se hur det blir med det.

Ett nytt objektiv, till min kamera. Som jag nämnt innan så vill jag ha ett vidvinkelobjektiv. Men känns så typiskt mig att bara köpa ett sådant utan att kunna bemästra det till ens fulla potential. Jag är ju långt ifrån duktig med kameran och objektivet jag använder just nu, så känner att jag borde lära mig mer basic-saker innan jag går vidare. Vill ladda ner ett fotoprogram också, lightroom säger de flesta är det bästa så det lär det bli. Utveckla mitt fotande helt allmänt med andra ord.

Gillar

Kommentarer

poppy
poppy,
Varifrån är din tröja på den sista bilden? Sjukt snygg!
nouw.com/poppy
agnesvera
agnesvera,
Kan du göra tränings relaterade inlägg också? Superbra blogg ❤️❤️
nouw.com/agnesvera
ffannyolsson
ffannyolsson,
Låter bra! Jag tycker förövrigt att du tar jättefina bilder😊
nouw.com/ffannyolsson
emmafelsing
emmafelsing,
Väldigt fin blogg! 😊
nouw.com/emmafelsing
Rakeleb
Rakeleb,
Men Gud vad fin!
nouw.com/rakeleb
SarahBjörlin
SarahBjörlin,
yourboo
yourboo,
Investera i sig själv är den enda vinsten som håller livet ut🙏🏼
nouw.com/yourboo
CAMILLAESI,
härligt inlägg 😊
www.camillaesi.se

Instagram