Armband med gravyr

New in

I samarbete med Triwa.

Jag har visat upp ett likadant armband från Triwa som jag använt ofta här i bloggen innan. Men just det här är ännu lite mer fancy, ser ni varför? Jo jag har låtit de gravera in mina initialer på armbandet. Det gör att det känns lite exklusivare och mer personligt, jag gillar det verkligen. Nu köpte jag det här till mig själv, men annars så är det ju perfekt att ge bort som present. Speciellt nu i studenttider. Superfint att bära detta endast, men också jättefint att matcha med andra armband! 

Ni känner säkert redan till Triwa, främst för deras populära klockor. Det är ett svenskt märke och de har både klockor, solglasögon och nu även armband. Just det armbandet jag har hittar ni HÄR, men det finns även i både flera modeller och färger. Triwa har nämligen nyss släppt en ny kollektion med armband som är gjorda av återvunnet material från Triwas klock och solglasproduktion. Hur bra? Förutom att det är miljövänligt så är det dessutom hur snyggt som helst. HÄR hittar ni alla Triwas olika armband.

  • New in

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Sjukt vackert! Du är så duktig på att ta fina bilder :*
nouw.com/belliblonkan
corneliacarlen
corneliacarlen,
emmel
emmel,
Åå så fint! 😄
nouw.com/emmel
MissSophie
MissSophie,
Fina bilder! älskar färgen på dina naglar ^^
nouw.com/misssophie
claratime
claratime,
Anonym
,
Har ett sånt problem! Tror även många har det bara att det inte riktigt pratas om det och man skäms när en kompis säger på stranden "rätta till trosorna du har CAMELTOE"!!

Seriöst. Beställt flera bikinis inför sommaren men ALLA har gett mig cameltoe.. Finns det något knep för att slippa det i sommar? Vad ska jag göra? Hatar att gå runt i cameltoe.. HJÄLP
carolinelundin
carolinelundin,
Sofieseaton
Sofieseaton,
Graverade dom det i butiken eller fick du gå till en guldsmed? Superfint!!
nouw.com/sofieseaton
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Fina bilder ☺
nouw.com/mittlivommig
emmahq
emmahq,
Så fint! Har du låtit gravera det själv, eller kunde du göra det när du beställde det på Triwa?
nouw.com/emmahq

Instagram