Årets första (och enda?) kräftskiva

Vardag

Bilder från kräftskivan i fredags som var sååå trevlig. Vi hade en likadan förra året, och när jag sprang på några av herrarna på gymmet härom dagen så undrade jag när vi skulle köra årets. Samma dag bestämdes det att vi körde på fredagen, det var även specialpris på skaldjur då så perfekt timeat. 

Elin drog sig hem rätt tidigt då hon skulle jobba dagen efter. Hon sov hos mig eftersom att jag bor gatan nedanför Eric som kräftskivan hölls hos. Jag däremot var en utav de sista som rullade hemåt, var kvar till halv tre/tre och pratade om allt möjligt och körde pest eller kolera som spårade ur totalt haha. Har inte träffat de här människorna på hela sommaren och de flesta av dom pluggar i andra städer eller tom länder och åker tillbaka nu efter sommaren, så det var kul att få en sån här kväll tillsammans iaf.

Gårdagen var inte lika rolig dock. Längesedan jag mådde så dåligt dagen efter faktiskt. Vi hade egentligen planerat att träna och åka in till Göteborg på kvällen, men för mig så blev det inget med något av det. Låg i min säng från morgonen till kvällen och somnade gott efter en hämtpizza och några rader blå fazer.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Har du & din kulle gjort slut? Eller har ni bara inte träffats på ett tag?😊😊 ÄLSKAR DIN BLOGG
moamattsson
moamattsson ,
Han bor och pluggar i USA och var bara hemma i Sverige över sommaren, han åkte tillbaka för en vecka sedan. Tack<3
nouw.com/moamattsson
agnesvera
agnesvera,
Så fina bilder!
nouw.com/agnesvera

Liknande inlägg

    Instagram