Årets första julklapp

Vardag

God förmiddag alla vänner! Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon till kl 10.00, vaknade utvilad och pigg men ändå har jag slöat i dessa två timmar sedan jag klev upp. Åt en tråkig frukost som ni ser på bilderna ovan, och öppnade min första julklapp för detta året! Det var "Holiday Pack" med läppbalsam i tre olika smaker från Eos, och lite te samt andra skönhetsprodukter som ni ser i bakgrunden. Det tackar jag VASS PR så mycket för!

Har varit och hämtat en heeeel del paktet också, vilket är det enda av värde som jag har hunnit med. Solen skiner och Anastasia smsade precis och frågade om vi skulle ta en höstpromenad. Men, jag har så fruktansvärt mycket att göra så känner helt ärligt att jag inte hinner. Även om jag gärna vill. Hon kommer dock hit på en snabb kaffe och så ska jag försöka tvinga henne att fota en outfit på mig också hehe. Imorgon så åker jag ju iväg över helgen och kommer ha en fullspäckad fredag, samtidigt som jag kom på att biljetter till Ariana Grandes konsert den 8 maj släpps imorgon!!! Måste få tag i ett par, älskar verkligen hennes musik. Ska ni också gå? Biljetter köper ni HÄR, imorgon! (I samarbete med Live Nation).

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

feliciamaja
feliciamaja,
Du har väl inte missat att delta i min "Veckans-blogg" tävling? Skulle vara jättekul om du ville vara med, puss <3 http://nouw.com/feliciak/veckans-blogg-27429326
nouw.com/feliciamaja
Rebecka
,
Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om din resa i Asien o nya Zeeland? Skulle va superkul! Med lite tips och hur de olika ställena du va på är! Kram!
agnesvera
agnesvera,
Åhh så fina bilder
nouw.com/agnesvera
Pdersten
Pdersten,
Ser ut som en mysig frukost 😄
nouw.com/pdersten
johannahogel
johannahogel,
Så fina bilder 😊
nouw.com/johannahogel

Liknande inlägg

    Instagram