Årets första julbord bokat

Vardag, Tips

Inlägget är i samarbete med Hallwylska.

Hur fort går inte tiden? Snart har halva oktober gått och sen är vi inne i november och efter det kommer december - dvs julmånaden. Jag har alltid älskat julen och det har varit väldigt viktigt för mig med traditioner osv men nu för tiden är det lite annorlunda. Jag älskar fortfarande julen i grund och botten, men jag är inte redo för att uppleva julafton på det "traditionella" viset som jag gjort i alla år innan nu utan min pappa. Jag gjorde ett försök förra julafton men det blev för jobbigt så jag och min pojkvän packade väskorna och checkade in på ett spa istället. Och i år planerar vi att boka en resa förhoppningsvis.

Men, även om jag tänker skippa hela julaftonsgrejen i år så finns det ju så mycket annat mysigt att göra runt julen. Julmarknader, pyssel och julbord bland annat... Här ovan ser ni bilder från julbordet på Hallwylska förra året. Vi var ett gäng på sex personer som möttes upp en söndag och drack juldrinkar, hämtade mat otaligt många gånger från buffén och bara hade det jäkligt trevligt tills stället stängde.

Jag tycker verkligen att Hallwylska är en utav Stockholms vackraste restauranger. På sommaren är det under öppen himmel med festlig stämning och smockat med folk, och nu under juletider så glasar dom in innegården och förvandlas till världens mysigaste plats. Du sitter liksom inne i värmen fast med utomhuskänsla. Kan faktiskt inte tänka mig ett bättre ställe att äta julbord på. Maten är dessutom magisk och det finns något för alla, förutom traditionell julmat så har Hallwylska nämligen både vegetariskt och vegansk utbud. Hallwylskas julbord börjar den 21 november och dom har precis släppts sina sittningar men platserna går åt FORT så var snabba på att boka om ni vill ha det bord, det kan ni göra HÄR!

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,
men åh så mysigt ju😍😍
nouw.com/kateogembo
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh vilket mysigt ställe! Kan inte ens minnas sist jag var på julbord, så kanske ska se till att boka ett i år 😍
nouw.com/matildaberlin
KellyEricsson
KellyEricsson,
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Det är ju helt sjukt vad tiden går fort. Man hinner knappt planera en sak när man får planera en annan. 😊
nouw.com/oliwiamichalak
ebacckstrom
ebacckstrom,
Tiden går för fort... Nu längtar jag till julpynt, julmusik och snö! Så mys.
nouw.com/ebacckstrom
ebacckstrom
ebacckstrom,
Tiden går för fort... Nu längtar jag till julpynt, julmusik och snö! Så mys.
nouw.com/ebacckstrom

Liknande inlägg

    Instagram