Åre sammanfattat i Bilder

Åre 2018

Här kommer mina dagar i Åre sisådär en vecka försent... Men det blir en snabb sammanfattning bara, har sååå mycket bilder så känns bara dumt att inte publicera dem.

Vi startade våran resa med middag på Supper, som jag faktiskt aldrig har ätit på innan. Är det sjukt? Det känns lite sjukt. Har ju känt till stället länge men nu var det första gången jag provade på det. OOOOCH det var nice, riktigt nice. God mat, bra stämning och även bra pris. Man tror man drömmer ju. Vi beställde in massa olika smårätter att dela på (som är deras koncept) innan vi gav oss av till Bygget och hade livets kväll. Men det vet ni ju redan. Alltså jag var rätt otaggad först om jag ska vara ärlig, inte alls sugen på utgång och tänkte liksom "utgång i ÅRE, hur kul kan det vara...". Men det var RIKTIGT kul!

Den här bilden förklarar mitt mode hela kvällen, eller hela resan faktiskt.

Eller ja, mitt mode hela resan förutom andra dagen*. Även om det inte syns på bilderna ovan så mådde jag rätt pissigt där faktiskt.

Meeen tro det eller ej, efter några timmar när vi gav oss ut i backen så släppte bakfyllan och vi hade en riktig pangdag. F*n vad skidåkning är underskattat alltså? Iallafall hos mig, det är verkligen SÅÅÅ kul. Och jag är inte SÅ dålig, faktiskt. Som Lojsan sa "Alltså grejen är att du är typ bra på att åka skidor, det är bara allt där till som får en att tro annat... Som när du tappar vantar, inte får på pjäxorna och sätter dig fel i liften". Lojsan fick vara min dagmamma hela resan med andra ord<3

På kvällen så chillade vi bara och åt middag i mjukiskläder på Crêperiet. Ni ser ju själva, mycket trevligt. Och sen blev det mingel och krismöte på hotellet innan det vart tidig läggdags för oss alla. För dagen efter vaknade vi med tuppen och stegade in hos Elin med både tårta och isfacklor samtidigt som vi sjöng för henne. Gumman fyllde 23. Men det här vet ni ju redan. Grattis igen, i efterskott, Elin! Du är en liten ängel.

Vi hade världens bästa dag i backen. Fylld med skidåkning och paus i det hela med lunch på Kastrullen. På riktigt en utav de godaste pasta med köttförssås jag ätit! Eller så var det bara för att jag var så hungrig och njöt så mycket av situationen. Solen sken utanför, bubblet bubblade i glaset och till sällskap hade jag tre fantastiska jentor. Inte mycket att klaga på med andra ord.

Sen var det dags för det fiiinaste vi har i det här landet: After-fkn-ski! We had a blast, så att säga.

På kvällen åt vi middag på BomBom och förlåt men: inte nice ställe. Vi hade jätteroligt ändå såklart men jag var ju på liiite surputt-humör pga besvikelsen på maten. Plus att det var svindyrt. Men vi dränkte våra sorger i bubbel och hot shots (surprise) så det blev bra ändå. Och alltså SÅ dåligt var det väl inte egentligen, det vara bara jag som ville ha en fet hamburgare eller krämig pasta för mig själv men så fanns det bara massa avancerade smårätter. Maten var absolut inte äcklig liksom, men om ni är ute efter den typen av middag (rätter man delar på) så är det sååå mycket mer värt att gå till Supper. Hör på detta: vi beställde en godispåse till efterrätt eftersom det var den enda som lockade oss. I godispåsen: FYRA godisbitar, alltså jag skojar inte, fyra godisbitar på riktigt. Gissa vad det kosta? 69 kr! Sjukt.

Efter middagen hade vi en riktig kalasutgång på Bygget, IGEN! Jag trodde inte vi kunde slå första kvällen, men det gick faktiskt. Var ju nära på att brista ut i tårar klockan 02.00 när dom stängde för att vi hade så kul... Aja... Och dagen efter hände inte mycket förutom att vi provade ut skidkläder och gjorde ett återbesök på Creperiet. Sen far vi hemåt, och nu... Nu lämnar vi Åre bakom oss. Men I'll never forget you.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Alltså, du är så löjligt vacker 😍😍
nouw.com/nikolinapettersson
Babella
Babella,
Mysiga bilder! 😍👌
nouw.com/babella
isabelw
isabelw,
Såg även Hannas vlogg och ni såg verkligen ut att ha det grymt bra och roligt där!😍
nouw.com/isabelw
marietheresel
marietheresel,
EmmizFashion
EmmizFashion,
filippaml
filippaml,
Ser superhärligt ut!! <3
nouw.com/filippaml
Johannabrege
Johannabrege,


Hej snygging , har du något tips för vart man ska bo i Palma i sommar?? kram http://johannabrege.com

nouw.com/johannabrege

Instagram