Allt det bästa har inte hänt än

Personligt

Grå dag så här har ni några gråa bilder jag inte visat upp i bloggen än.

Det är lördag men känns som söndag, augusti men känns som oktober, jag vet inte om jag är lycklig eller olycklig för jag känner ingenting. Det är märkligt, hur man kan känna ingenting? Hur går det ens ihop. Känns som om någonting är ur funktion i min kropp. Hade någon frågat hur jag mår så skulle jag svarat "jag vet inte". Jag har tusen roliga saker att se framemot men det enda jag ser framför mig är en lång, kall höst och vinter. Igår var jag peppad på hösten och idag är jag ingenting. Saker, planer och framtiden förändras på två sekunder och sommaren försvann på en. Vill spola tillbaka till maj och njuta lite mer, uppskatta varje stund mer. Jag är dålig på att stanna upp, ta in ett tillfälle och njuta av det. Istället sitter jag här och önskar att jag hade gjort det.

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Så sjukt fina bilder! 😍👌🏼
nouw.com/hildasundler
agnesvera
agnesvera,
ACupOfSwede
ACupOfSwede,
Gud va snygga bilder!! Kram
nouw.com/acupofswede
SandraMarie
SandraMarie,
Känner likadant. Det känns riktigt tungt.. Och att inte ha jobbat på 1,5 år och sedan jobba dagar kvällar och nätter kommer bli tufft 😢
nouw.com/sandramarie
Emme
,
Du satte verkligen ord på mina känslor
ISA,
det är nästan den värsta känslan, att bara vara.. avtrubbad!? så svårt när man inte VET vad som är fel, vad man vill, känner. Kram!
www.isabyl.se
Maliness
Maliness,
Är likadan....vill bara sparka igång hösten nu och satsa på jobb och karriär men känns som att det sitter en spärr i hjulet om man säger så...vet inte vad för spärr dock...riktigt frustrerande att ena dagen vara pepp på allt för att nästa dag inte ens lämna sängen..
nouw.com/maliness
juliacarlsson96
juliacarlsson96,
Fina bilder!! Älskade Håkan ❤️
nouw.com/juliacarlsson96
Marri
,
Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur det är att ha ett distansförhållande? Om saknaden, svartsjuka, framtidsplaner osv.

Har också ett långdistansförhållande och det skulle vara intressant att höra dina tankar kring det. Om det inte känns alltför personligt det vill säga.

Kram! 😊
Marianne,
Känner igen mig i dina tankar. Det är så ofta vi glömmer bort att koncentrera oss på nuet. För livet är här och nu!
Du är så fin, Moa! 😊
xx
mariannelle.com/

Instagram