Allergi mot avokado & Sista klapparna

Vardag

Nu äre jul, här i vårt hus! Julen är kommen, hopp-tra-la-la-la! Granen står så grön och grann i stugan, granen står så grön och grann i stugen tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, la-la!

Imorse så snoozade jag bar i en timme, ganska kort tid för att vara mig tbh. Klockan ringde vid 08.00 och jag klev upp strax efter 09.00. Trött som bara den. Började dagen med en kopp mörkbrygg, en smoothie pappa hade slängt ihop och två avokadomackor. Har fått upp ögonen för att skiva avokadon istället för att mosa som jag gjorde innan. Toppade med chilikrydda och flingsalt. Som ni märker så struntar jag ganska tvärt i teorin om att jag skulle vara allergisk mot avokado. Livet är för kott för att inte äta avokado, så resonerar jag!

Nu kom jag precis ut från duschen och ska klä på mig, blåsa håret och sminka mig. Ska ta tåget in till Göteborg om ca två timmar och inhandla de sista julklapparna. Är taggad! Är faktiskt riktigt nöjd med dom som jag hittills har köpt. Är ni klara med alla klappar?<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

lisoball
lisoball,
Jag är helt klar. Å galet nöjd i år måste jag säga! 😊
nouw.com/lisoball
agnesvera
agnesvera,
elin cecilia,
gott det ser ut 😊
www.elincecilia.com

Instagram