All white

Outfit, New in, Tips

Blus HÄR // Byxor HÄR (adlinks)

Jag tycker att det är så snyggt och ser så fräsch ut att klä sig i helvitt, men tyvärr så ser det ju inte ofta lika fräscht ut under/efter hela kvällen... Så även om jag planerat att ha vitt på mig så slutar det oftast med att jag tar det säkra före det osäkra och byter precis innan jag ska iväg. Tråkigt, men sant. Jag hade mer än gärna rockat den här outfiten en utekväll.

Mina fina halsband som jag har på bilden kommer ifrån Jane Koenig. Har jag nämnt för er innan att jag typ har fobi för hals/armkedjor och ringar...? Haha jag vet, det är så konstigt. Har haft det ända sedan jag varit liten. Det är dock någonting jag försöker tänka bort då jag tycker att det kan vara sjukt fint, som exempelvis halsbanden jag har på bilderna. Hur fina? Det är "lovetags" alltså berlocker med en bokstav, som i mitt fall symboliserar ett namn, på. Jättefint verkligen, både innebörden och hur det ser ut. Jag köpte det här till mig själv, och skrev in bokstäverna för mina familjemedlemmar och min pojkvän. Men förutom som en gåva till sig själv så är det ju en superbra födelsedags eller studentpresent, och det har ni ju bett mig tipsa om! Lovetagsen hittar ni HÄR, finns i både rose, silver och guld samt med olika kedjor till.

Gillar

Kommentarer

angelicastrom
angelicastrom,
moamattsson
moamattsson ,
Pdersten
Pdersten,
Älskar blusen 😍
nouw.com/pdersten
moamattsson
moamattsson ,
Moa
,
Hur är byxorna i storlek? och är dem genomskinliga? 😊
moamattsson
moamattsson ,
Jag har XS!! Brukar pendla mellan XS och S annars så dom här är lite större i storlek:) nej!
nouw.com/moamattsson
Moa
,
Tack för du svarade 😃 Kram!
Isabelle
,
Vart är ditt halsband ifrån? 😊
moamattsson
moamattsson ,
Är du seriös haha
nouw.com/moamattsson
goteborgsmamman,
Hej fina du!
Känner du till märket Stronger? De som gör ursnygga träningskläder? Just nu har jag en rabattkod till dig som du hittar på bloggen och Instagram. Hoppas du gillar den 😊
Kram <3
goteborgsmamman.se
Emma
,
Fyller snart 18 år och ska ha middag. Skulle du kunna göra ett inlägg med klänning som passar till det? Gärna vita eller i ljusa färger.
Barafitness
Barafitness,

hejhej, jag skulle bli jätteglad om ni kollade in min blogg. Jag bloggar om träning och hälsa och är även utbildad dietist och PT. Ha en bra dag❤️❤️💪🏽kram/ nouw.se/barafitness
nouw.com/barafitness
matildardn
matildardn,
Såå fin!! <3
nouw.com/matildardn
Denise
,
Hej! Tänkte bara kolla om du skulle skriva ett inlägg om resan du gjorde förra året till Australien osv? Håller på och planerar med en kompis, men vi är helt lost och skulle verkligen behöva tips!
Elin Hansson,
WOW! Så himla snyggt! 😃
www.fbyelin.se

Instagram