Alice Stenlöf x Elly Pistol

Vardag

Inlägget innehåller en annonslänk

Bilder från gårdagens event som @alicestenlof höll i tillsammans med Elly Pistol. Så mysigt, vi alla gled runt i mjukiskläder, minglade, åt gott och blev underhållna med bra musik. Jag blev så chockad och glad när jag såg att min kompis Jakob Karlberg var 50% av den "hemliga gästen" och ISA var den andra hälften. Tillsammans körde som två låtar och alla diggade med i sofforna, riktigt grymma!

Jag och @gertrudes judging you on Instagram... Nä skoja ba, visade väl henne någon kille eller något och drog garanterat till med "han ser bättre ut irl jag looovar" ni som vet, ni vet.

Hela ligan var iklädda Alice Stenlöf x Elly Pistol och de kläderna hittar ni HÄR, både sköna och snygga. Så man gillar det, visst? Tack Alice & Elly Pistol för ett mysigt event!<3

Och så idag då, idag landade vi vid klockan 11.00 Gran Canaria. Flyget tog ca sex timmar och jag sov genom HEEELA resan i vanlig ordning. Min hemliga superkraft typ, att jag kan somna direkt när planet lyfter och vakna av att vi landar. Så nice, och välbehövligt eftersom att jag och Lovisa dygnade inatt. Haha, "dygnade" ett ord man inte använd sedan 2008. Iallafall, väl framme så var det strul då vi skulle hyra bil men det krånglade lite... Men det löste sig tillslut och sen dess så har dagen bara flytit på. Vi la oss vid poolen några timmar först, handlade, tränade och lagade mat. MYS. Nu är vi båda gööörtrötta så hoppas att vi somnar i hyfsad tid inatt och kan gå upp tidigt imorgon, vill ju ta vara på dagarna liksom. Lovisa har redan gått och lagt sig så nu ska väl jag också göra mig iordning inför natten. Vi hörs mer imorgon, PUSS och kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
Vilka härliga bilder, ser ut att vara ett kul gäng 😊
nouw.com/makeupbyekholm
emmel
emmel,
Härliga bilder 😍
nouw.com/emmel
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
så fint och vad roligt det ser ut!!
nouw.com/ebbalowenberg
agnesroos
agnesroos,
Ser så underbart ut!!
nouw.com/agnesroos
jemimas
jemimas,
Va kul det ser ut<3 Hoppas ni hade ett kul event:) Kolla gärna in min blogg har en Q&A så ställ gärna frågor<3
nouw.com/jemimas
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
så härliga bilder ☺️ Och fina kläder!
nouw.com/deniseeelarsson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
så snygga kläder! 😍 hoppas ni får det underbart på gran kanaria 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth

Instagram