3 fakta om mig

Personligt

Jag har haft tandställning - räls, när jag gick i nian, tror jag det var, hur gammal är man då? 15/16? Jag hade bara i den i 6 månader så det var inget så. Tyckte aldrig att det var jobbigt trots att det var i den åldern man började träffa killar som medvetet la taskiga kommenterar för försöka att ragga. Fick höra saker som "när går tåget?" osv, kul humor liksom. Blev varken ledsen eller tyckte att det var roligt, brydde mig inte alls faktiskt. Jag har tjatat om att få räls så länge jag kan minnas. Fick en sån "vanlig" tanställning om man kunde sätta i och ta ur hur man ville när jag gick i lågstadiet men aldrig någon räls. Jag fick verkligen tjata får att få det, mina tänder sågs inte som ett tillräckligt stort problem och jag fick ljuga i tandläkarstolen om att jag inte vågade le i skolan. Hittade på att folk retade mig och kallade mig saker som "snedtand" osv, haha. Så tillslut fick jag den! Min högra framtand satt snett och pekade åt höger innan och trots att det finns en viss charm i sneda tänder så ångrar jag inte mitt beslut.

Jag ber till Gud - varje kväll innan jag somnar. "Gud som haver barnen kär" gör jag varje gång, trots att jag kanske inte klassas som ett barn längre så är det skönt att få känna sig som det ibland. Och om jag är lite extra känslig eller orolig eller vad som så lägger jag till en mer personlig bön efter också. Har gjort detta hur många år som helst, verkligen varje kväll. Hur dåligt jag än kan må så känner jag alltid en trygghet genom att göra det.

Jag har grova tvångstankar - och flera stycken av dom också! Borde kanske inte nämna dom här i fall någon är som mig och snappar upp andras tvångstankar så dom sätter sig i ens egen hjärna också. Usch. Jag har allt från mer "vanliga" tvångstankar som att man inte får gå på brunnar eller liknande till helt sjuka random saker som jag har hittat på själv. Detta har verkligen förföljt mig hela livet, så länge att jag liksom vant mig vid det och inte ens tycker att det är jobbigt eller konstigt längre. Men vid närmare eftertanke så är det både jävligt jobbigt och VÄLDIGT konstigt. Kan bli väldigt stelt om jag träffar någon ny person och tvingar dom banka mig på ryggen tre gånger för att jag råkat trampa på en brunn, eller skriker på dom att dom måste säga prosit för att jag nös tex.

Gillar

Kommentarer

ingridabrahamsson
ingridabrahamsson,
MissKurvy
MissKurvy,
så bra blogg, fina bilder 😊
nouw.com/misskurvy
nouw.com/misskurvy
Matilda,
Åhh älskar såna här inlägg! (:
matiiildaa.blogg.se
T
,
Vad vill du jobba med i framtiden? Hade du tänkt börja plugga eller liknande? 😊

Instagram