2016 Bästa Brunch

Vardag

Mohamed, Sofie och Andrea. Gillar alla de här så hiiimla mycket, lika roliga och smarta alla tre. Längtar tills jag bor i Stockholm och kan umgås med dem på daglig basis. Älskar dessutom att alla är så himla drivna vilket smittar av sig. Mohamed är TV-aktuell och väldigt snart börjar programmet sändas på SVT1 (meddelar er såklart då). Han är världens roligaste människa och en utav mina smartaste vänner så han lär göra succé. Sofie driver tillsammans med Ida (som tyvärr låg hemma sjuk och fick ställa in brunchen) både Ångestpodden, Ångestshoppen och nu även Ångestbilen som snart kommer sändas på SVTplay. Jag jublar över att det går så bra för dessa tjejer, deras röster borde eka i hela Sverige så kloka som de är. Och så Andrea, har skrivit i ett tidigare inlägg hur mycket jag tycker om henne och att jag ser upp till henne trots att hon är två år yngre än mig. Hennes blogg (LÄNK) ökar varje dag och alla projekt hon startar lyckas hon med, världens grymmaste tjej. Så glad för hennes skull att hon äntligen köpt en lägenhet också och snart flyttar in med sin pojkvän. Gooooals.

My everything on earth och min själsfrände sedan långt tillbaks. Ibland gör det nästan lite ont i hjärtat för att jag älskar henne så mycket. Jag och Elin har verkligen samma hjärna, och det äger. Finns ingen i världen som förstår mig så bra som henne. Är tacksam varje dag för att jag har henne i mitt liv<3

Eeeehhhhh, alltsååååå... Brunchen på Strandvägen 1? Det är himlen vill jag lova.

Andrea beställde pannkakor med bär och sirap plus en mozzarellasallad med tomater och pinjenötter, när jag hörde hur gott det lät så ändrade jag mig från min steak frites och beställde exakt det samma. Godaste verkligen. Fick både någonting sött (pannkakorna) kombinerat med salt (salladen).

Och så ytterligare en bild på pannkakorna bara för att det var så LÖJLIGT gott!

Här satt vi och skvallrade dagen efter Social Media Gala och det var hur trevligt som helst. Kan säga att det helt klart tog emot för mig och Elin när vi var tvungna att lämna för att dra oss mot Arlanda...

Det här var andra gången jag åt frukost/brunch på Strandvägen 1 och nu har jag provat både deras pannkakor, mozzarellasallad, fralla och yoghurt med granola... Kan med handen på hjärtat säga att allting har varit 10 poäng! Man kan både sitta ute där det är superkul att bara sitta och klo på människor eller inne där omgivningen är så himla fin, och det finns runda bord vilket gör det trevligt om man är fler än två osv... Verkligen det optimala brunchstället enligt mig. Sedan så är det självklart lite pricy för en frukost egentligen, men om man vill lyxa till det så! Ni ser ju bilderna liksom, man får verkligen det man betalar för.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

EmmaRichterLarsson
EmmaRichterLarsson,
Men sluta va underbart!! Dit måste man ju gå <33
nouw.com/emmarichterlarsson
hannagothberg
hannagothberg,
Hellofebruary
Hellofebruary,
LKA
LKA,
Erika,
Åh vad gott det ser ut <3
eriikasworld.blogspot.se/
agnesvera
agnesvera,
majasl
majasl,
Har din kompis Elin någon blogg? 😊
nouw.com/majasl

Instagram