1:a mars 2016

Personligt, Vardag

Här har ni en snapshot från igår och min kvällsmat som jag sitter och tuggar på just nu. Har ännu inte tröttnat på avokadomackor och hur söt samt fiffig är inte min rosa tekanna/kopp? Jag har två stycken och har fått båda i present, men jag tror att dom kommer ifrån TGR.

Jag har haft en sån himla lugn dag idag. Kändes som om det behövdes. Tyvärr så vaknade jag upp till hemska nyheter, min före detta "chef" jag hade när jag jobbade i Spanien för några år sedan har gått bort i en hemsk sjukdom. Jag kan knapp förstå det. Han var alltid så pigg, glad och såg så frisk ut. Han var personen som lärde upp mig när jag kom som ensam artonåring till ett nytt jobb, nytt hem, ny stad och nytt land där jag inte kände någon eller hade någon som helst erfarenhet. Det var det tuffaste och mest påfrestande jobbet jag haft men han var väldigt pedagogisk och hans närvaro gjorde mig alltid lugn. Han tog hand om mig och var som en extra far när jag var så långt ifrån mina riktiga föräldrar. Han fick mig att tro på mig själv och att våga. Jag tyckte om honom så himla mycket och jag är så glad att jag fick lära känna honom på ett mer personligt plan än endast jobb. För lite mer än ett år sedan så fick jag träffa honom för sista gången. Så orättvist, hemskt och sorgligt. Jag hoppas att han mår bra där han är nu.

Descanse en paz. Yo no te olvido.

Gud vad känslosam jag blev nu. Jag är så himla obekant med döden och har så svårt att ta in hur någon bara kan försvinna från jorden. Men man får hylla personen genom att låta den leva vidare genom minnen och tankar.

Gillar

Kommentarer

tildanordgren
tildanordgren,
Pdersten
Pdersten,
Beklagar sorgen 😟
nouw.com/pdersten
ssaralarsson
ssaralarsson,
Beklagar sorgen fina du <3 kram
nouw.com/ssaralarsson
amandamaria
amandamaria,
Urs vad tråkigt! 😟
nouw.com/amandamaria
ISA,
nä fy,. så hemskt när det kommer så nära liksom. KRAM!
isabyl.devote.se
Lycklig
Lycklig,
Beklagar. Alltid tungt när man får dessa besked. 😔💖
nouw.com/lycklig

Liknande inlägg

    Instagram