15 snabba frågor om mig

Listor, Personligt

Blev taggad i den här listan av @chevellekstroms, så snodde den av henne!

1. Beroende av?

Blå fazer, Nocco, internet (och allt vad det innebär) och D-vitamin.

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

99% av alla svarar väl svart på det här och det gör nog jag med. Trots att jag brukar klä mig i lite allt möjligt och min garderob är fylld med alla möjliga olika färger. Jag har en kompis som fick panik när jag var med henne senast för att hennes t-shirt var vit, för att hon bara brukar klä sig i svart hahaha. Sån är inte jag, men får man bara välja en färg så blir det ändå svart.

3. Vad får du oftast komplimanger för?

Persinlighetsmässigt så får jag mest komplimanger för min humor, att jag är rolig och att jag bjuder på mig själv! Utseendemässigt så får jag oftast höra komplimanger för mina läppar och mitt hår.

4. Dina planer under 2017?

FYTTA!!! Det är väl det största som händer det här året! Det är så sjuuuuukt, jag ska flytta in i min alldeles egna lägenhet i Stockholm om EXAKT fyra månader IDAG?! Yes, fick inflyttningsschemat igår och 12e september är det dags. Annars så är mina planer att resa och njuta så mycket som möjligt under den kommande sommaren, och hösten samt vintern ska jag verkligen försöka ligga i och jobba mycket. Ska utvecklas så mycket som möjligt, och så blir det förhoppningsvis några resor det halvåret med!

5. Brukar du skratta för dig själv?

Haha ja jätteofta, bara jag tänker på något rolig som hänt eller så så börjar jag skratta högt.

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Eh… Kanske är det min nya craving som jag äter ca varje dag då? Ni vet, när jag steker köttfärs helt utan någon krydda eller smör och äter tillsammans med majs. Det låter nog rätt konstigt, men det är ASgott!

7. Hur skulle du beskriva dig själv?

Beror verkligen helt på vilket sammanhang. Men allmänt så är jag väldigt okomplicerad och inbjudande. Har hört många gånger att folk blir ”chockade” över att jag är så trevlig (är det en komplimang när folk säger så ens, det betyder liksom att jag går runt och verkar vara en riktigt dryg jävel? Haha)

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

Stockholm, förhoppningsvis. Den staden har man ju älskat sedan första gången man satte sin fot där<3

9. Hur ser din morgonrutin ut?

Vääääldigt olika. En morgon kan jag vara supereffektiv och gå upp tidigt, dricka en kopp kaffe, köra morgoncardio, äta frukost samtidigt som jag jobbar. Men en annan kan jag snooza i tre timmar för att gå upp från sängen, lägga mig i soffan, äta 18 rostmackor och dricka oboy framför reprisen på ”lyxfällan” och sen somna om i soffan. Inte så mycket till "rutin" där inte!

10. Vad längtar du efter?

Sommaren, och min Stockholmsflytt<3 Och massa andra grejer, men dessa två MEST!

11. Serier du följer just nu?

Följer absolut noll tv-serier. Får stress av att följa serier, fastnar i dom alldeles för lätt och så tänker jag bara på allt annat jag faktiskt BEHÖVER göra när jag istället ligger och kollar på en serie… Däremot älskar jag dokusåpor som paradise hotel (dock typ första året någonsin som jag inte följer det i år), ex on the beach, bachelor osv.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Runt 00.00 ish, somnar kanske någon timme senare. Inte bra, inte bra… MEN, jag har faktiskt börjat bli lite bättre på det där på senaste!

13. Vem kallar du dina bästa vänner?

Har massor! Men Elin är min AAAABSOLUT bästa, bästa vän.

14. Vad finns alltid i din handväska?

Vill säga hårborste men då ljuger jag, blir irriterad på mig själv varje dag för att jag alltid glömmer den… Men annars plånbok, kamera oftast, solglasögon, laddare, hörlurar, tuggummi och lypsyl typ.

15. 3 utländska bloggar du följer?

Oj, ingen? Eller Janni Delér om det gills för hon bor ju trots allt utomlands.

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
elinawase
elinawase,
alvaholmskold
alvaholmskold,
Åh vad roligt inlägg!
nouw.com/alvaholmskold
Anna
,
Hejsan! Jag har en fråga, kan inte du berätta om när du tappade mycket i vikt för några år sedan och blev så vältränad som du är idag? Hur började du träna och vad åt du? 😊
Emilia
,
Hej finis! I ett av dina inlägg var du svarade på frågor när du just hade startat bloggen sade du att du har absolut inte alltid varit vältränad och att du skulle skriva ett inlägg om hur du gick ner och vikt, hur du tränade och ät då. Jag tycker det skulle vara toppen med ett sånt inlägg! Egentligen tycker jag att det skulle vara ännu bättre om du skulle skriva hur du tränade och åt då versus hur du gör idag. Jag förstår att det är ett känsligt ämne men skulle vara jätte kul och nyttigt att läsa!

Liknande inlägg

    Instagram